В Реал Мадрид са останали доста недоволни от решението на УЕФА относно

...
В Реал Мадрид са останали доста недоволни от решението на УЕФА относно
Коментари Харесай

Недоволство в лагера на Реал заради програмата в ШЛ

В Реал Мадрид са останали много недоволни от решението на УЕФА по отношение на датите, на които ще се проведат 1/2-финалните срещи в Шампионската лига. Вчера от футболната централа взеха решение, че " белия балет " ще семейства на Манчестър Сити на 9 май, а реваншат на " Етихад " ще се изиграе на 17 май.

Причината за недоволството на " белия балет " е обвързвана с обстоятелството, че първият полуфинален конфликт със Сити ще е единствено три дни след финала за Купата на Краля, който ще се изиграе на 6 май на стадион " Ла Картуха " в Севиля. Тогава Реал ще се бори за трофея с Осасуна.

В Реал се надяваха, че от УЕФА ще вземат това поради и ще насрочат дуела с Ман Сити за 10 май, с цел да дадат повече време за възобновяване на играчите на мадридчани. Дори са отправили сходна молба към президента Александър Чеферин, който обаче не я е почел.

Така футболистите на Карло Анчелоти ще имат доста малко време за възобновяване и подготовка за 1/2-финала в Шампионската лига, а то може да е даже още по-кратко, в случай че финала с Осасуна не приключи в постоянното време и се играят продължения и дузпи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР